Kapcsolat

Központi telefonszám és szervíz:

 +3614810300

 +3614810301

Fax:

 +3612081169

Mobil:

 +36209598855

E-mail:

 ipelektro@upsplusz.hu

 info@iparielektronikai.hu

ertekesites@iparielektronikai.hu

Nyitvatartás:

 Hétfő: 8.00 - 16.00

 Kedd: 8.00 - 16.00

 Szerda: 8.00 - 16.00

 Csütörtök: 8.00 - 16.00

 Péntek: 8.00 - 16.00
 

 Szombat:        Zárva

 Vasárnap:       Zárva

Címünk:

 H-1117 Budapest
 Hunyadi János u. 19-21.
 Savoya park, OBI épülete

Szolgáltatásaink

Szerviz

Szerviz szolgáltatásunk az általunk gyártott és forgalmazott berendezések garanciális, illetve garancián túli javításán kívül kiterjed a jelenleg magyarországi üzemben lévő szünetmentes berendezések felújítására, akkumulátorcseréjére is. Több tízéves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan felismerjük a különböző gyártóktól származó gépek hibáit, majd ajánlatot teszünk a gép javítására, gazdaságtalan javítás esetén cseréjére.

 

Szerződéses karbantartás

Szerződött partnereinknél a szerződésben foglaltak szerint rendszeresen ellenőrizzük a gépek gyári paramétereknek megfelelő üzemelését. A karbantartási szerződés biztosítja az UPS-ek funkciójuknak megfelelő megbízható működését. Az akkumulátorok fáradásából adódó kapacitáscsökkenés, vagy a rendszer időszakos túlterhelése az UPS idő előtti tönkremeneteléhez vezethet. A rendszer szakszerű karbantartásával, felülvizsgálatával az akkumulátorok és a gép élettartama meghosszabbítható.

 

Szünetmentes rendszerek felülvizsgálata

Egy megfelelően tervezett és méretezett szünetmentes rendszer is okozhat rendszeresen bosszúságot, ha nem a rendeltetésének megfelelően használják. A rendszer felülvizsgálata során felmérjük a berendezések műszaki állapotát, a rendszerhez csatlakoztatott fogyasztók általi terhelést, majd ajánlatot teszünk a gazdaságosabb, biztonságosabb üzemeltetés érdekében.

 

Műszaki tanácsadás

Felkészült szakembereink tervezők, beruházók, kivitelezők rendelkezésére állnak szünetmentes rendszerek méretezésével, tervezésével kapcsolatban. Az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatainknak köszönhetően hasznos tanácsokkal szolgálunk akár a szünetmentes tápegységek telepítésével, villamos bekötések előkészítésével is.